Terugblik busreis Giethoorn en Luttelgeest

Op 12-09-2019 werd, na een korte stop onderweg voor koffie met gebak, allereerst een bezoek gebracht aan Giethoorn. Hier aangekomen werd genoten van de gereedstaande lunch waarna in een rondvaart door de smalle waterstraatjes was voorzien. Een prachtige omgeving en onvoorstelbaar dat alles over het water wordt vervoerd.
Vervolgens werd de reis voortgezet voor een bezoek aan de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Het was verrassend hetgeen de Hoeve te bieden heeft. Naast orchideeën o.a. prachtige bloemen, planten, vijvers en vlindertuin. Na een lekker ijsje in het restaurant ging de reis huiswaarts alwaar bij Niens, onder het genot van een heerlijke maaltijd, werd nagepraat over deze onvergetelijke dag.


Terugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en LuttelgeestTerugblik busreis Giethoorn en Luttelgeest

Ga terug


Cookies | Privacy Statement© 2020 KBO Maasbree. Website door: Jeroen Rood